TIETOSUOJASELOSTE

Tämä on Akateeminen Kirjakauppa Oy:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste, joka koskee Booky.fi Oy:n Akateeminen Kirjakauppa Oy:lle tuottamaa verkkokauppaa. Laadittu 24.6.2020.

1. Rekisterinpitäjä

Akateeminen Kirjakauppa Oy (Y-tunnus 2699781-4)
Keskuskatu 1
00100 Helsinki

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Talousjohtaja Åke Wilén
ake.wilen@akateeminen.com

3. Rekisterin nimi

Asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

- Asiakassuhteen hoito
- Rekisteröityneiden asiakkaiden tunnistaminen Akateeminen Kirjakauppa - palveluun sisäänkirjauduttaessa
- Esite- ja mainospostitus tämän hyväksyneille
- Asiakasprofiilin tutkiminen liiketoiminnan kehittämiseksi

5. Rekisterin tietosisältö

- Henkilön nimi
- Yrityksen / organisaation nimi
- Osoite
- Sähköpostiosoite
- Puhelinnumero
- Tilatut tuotteet ja niiden laskutus- ja maksutiedot
- Rekisteröityneiden asiakkaiden henkilötunnus

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötiedot ovat rekisteröityneen asiakkaan antamia tietoja, joita asiakas pääsee muokkaamaan ja katsomaan kirjautumalla palveluun osoitteessa Akateeminen Kirjakauppa ja valitsemalla toiminnon omat tiedot.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja käytetään yrityksen sisällä, lisäksi Booky.fi Oy:llä ja sen yhteistyökumppaneilla on pääsy tietoihin. Tietoja ei siirretä muille ulkopuolisille kuin vain viranomaisten niin edellyttäessä.

8. Tietojen siirto EU:n ja ETA:n ulkopuolelle

Tietoja voidaan siirtää henkilötietolain sallimissa rajoissa tietojen käsittelyn tekniseksi toteuttamiseksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Kaikki henkilötiedot ovat suojattu asiattomilta pääsyltä ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä tai muulta laittomalta käsittelemiseltä.

Booky.fi Oy säilyttää asiakastietoja Suomessa. Palvelimemme on suojattu tietomurtoja ja palvelunestohyökkäyksiä vastaan. Henkilötietojen käsittelyssä ja teknisissä ratkaisuissa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä mm. tiedon konsolidointi, minimointi, pseudonymisointi, anonymisointi ja enkryptaus.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset. Kaikkea pääsyä henkilötietoihin valvotaan hyvien käytäntöjen mukaisesti.

10. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Asiakkailla on oikeus tarkastella omia tietojansa ja markkinointikirjeiden hyväksyntää Akateeminen Kirjakauppa - palvelun omilta sivuilta. Asiakkaalla on myös oikeus saada jäljennös itseänsä koskevista henkilötiedoista. Asiakkaalla on myös oikeus vaatia tiedon korjaamista tai oikaisemista.

Voit tehdä oikeuksiesi käyttämistä koskevan pyynnön ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme akateeminen@pikakirjakauppa.fi.

Ilmoitamme sinulle, mikäli emme joiltain osin pysty toteuttamaan pyyntöäsi, kuten poistamaan kaikkia tietoja, joiden säilyttämiseen meillä on lakisääteinen velvollisuus (esimerkiksi luotonantotiedot) tai oikeus.

11. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan.

12. Evästeet

Keräämme evästetietoja käyttökokemuksen parantamiseksi. Käytämme myös Googlen työkaluja sekä Facebook-pikseliä laadunvalvontaan sekä markkinointitarkoituksiin, jotka vaativat toimiakseen evästeen.

Sisäänkirjautuminen
Kirjaudu sisään
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Lisätietoja
Asiakaspalvelu
Tietoa verkkokaupasta
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste